De Après Ski Bar zal plaatsvinden op 3 februari 2024 tussen 20u en 03u.

Bedrijvenpark Constructam
Krijgsbaan 247, 9140 Temse

Voor de fietsers voorzien we een ruime fietsenparking aan de inkom van de Après Ski Bar. Er zal ook steeds iemand aanwezig zijn die helpt bij het oversteken van de Krijgsbaan. Bezoekers die met de auto komen kunnen zich parkeren in het Constructampark. Deze kan je inrijden via de Kringloopwinkel.

Ja, omdat wij sterke dranken verkopen moet je dus minstens 18 jaar zijn om de feestzone te betreden. Bij twijfel zal onze security ook de leeftijd controleren.

Neen, dit hoeft niet. Het is natuurlijk wel leuker als je het wel doet. De persoon die zich het beste verkleed die krijgt natuurlijk ook een prijs van ons.

Bij het binnenkomen van het evenement krijgt elke bezoeker een betaalkaart. Op deze kaart kan je dranktegoed opladen via de QR-code op de kaart of met cash aan de kassa. Met deze kaart kan je dan aan de bar jouw drankje bestellen! Simpel toch!?

Je kan je dranktegoed dat je over hebt laten terugstorten. Dit kan vanaf maandag 5 februari 2024 tot en met vrijdag 8 februari 2024.

GEEN PROBLEEM! Het hele evenement is overdekt. Je kan dus steeds zonder nat te worden om drinken. Let wel op, het is natuurlijk nog wel buiten dus bij koud weer kan je best een extra trui aandoen of jouw ski-jas aandoen.

De inkom van de carwash valt net buiten de feestzone. Dit wil dus zeggen dat de carwash zijn gewone openingsuren aanhoudt.

Geen probleem! Er is tijdens het evenement een taxi-dienst die mensen veilig naar huis zal brengen. (Dit is wel niet gratis)

Je kan ons gerust een mailtje sturen op apresskibar@tichelland.be

Wij beantwoorden met veel plezier jullie extra vragen!